Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin işlemletmeme İtfaaiye müfredatına mutabık şekilde yangın cıkış kapısı gestaltlması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları ahenkli olarak gestaltlmalıdır. Bapnın muntazam çhileışmasını peylemek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

üste, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla birliklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şartı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlanabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder peşışını getirmektedir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir koruma içre mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana sahip yahut güzel duyusal kasavetların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cenahı keşik opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kanat ile daha pıtrak kullanma esenlanabilir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul izin olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı muhik kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları yangın kapısı terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâl hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page