2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ilişkin gestaltnın güvenliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenin kapısının hariçya güzel açılması gerekir. Kaldırıma muhik açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını esenlar.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya kapanmasını sağlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız defosuz başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması örgülabilmektedir.

Binalarda mukannen standartlarda durum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Tasavvur olarak tefavüt göstermekle birlikte yangın kapısı şerik özellikleri, dayanıklı ve dek dokumada olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de önemli binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page